Lopende projecten

Projecten

Onze inzet richt zich op het ondersteunen van boeren bij diverse activiteiten in de tuinbouw en landbouw. Dit omvat het plukken van verschillende soorten tomaten en andere vruchten, evenals het opbinden van tomatenplanten, het verwijderen van overtollig blad bij de planten en het planten van nieuwe zaailingen. Veel van deze werkzaamheden vinden plaats in zogenaamde kassen, die bescherming bieden tegen de intense zonkracht in de Negev-woestijn.

Er zijn ook diverse andere groentesoorten waarbij onze hulp dringend nodig is. Stichting Lema’ancha bevindt zich momenteel nog in de opstartfase en we zijn bezig met pionieren; niet alles is al volledig duidelijk. De specifieke taken zullen binnenkort nader worden gedefinieerd.

Voorlopig concentreren de meeste werkzaamheden zich in het zuiden van de Negev-woestijn, in de nabijheid van de plaatsen Be’er Milka en Kmehin.

We streven ernaar om ook samen te werken met de stichting Lech Lecha, die zich bezighoudt met werklocaties waar ervaren boeren worden gezocht. Binnenkort volgt meer informatie hierover.

Heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op.

info@lema-ancha.nl

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws

© 2024 – Stichting Lema’ancha. All rights reserved.